Kontorlandskapet ville vært nokså tomt uten alle de hjelpemidlene vi trenger i arbeidsdagen. Takket være tilgjengeligheten av kontorutstyr via nett kan vi når som helst fornye eller utvikle bedriftens standard. Entreprenører og studenter kan bestille nøyaktig hva de trenger med noen få tastetrykk.

Å kunne bli presentert for firmaets nye kopimaskin via en video på nett er en stor fordel. Det er også mulig å få inngående produktinformasjon om miljøpapiret før man bruker penger på å få det fraktet til sitt nye kontor. Og ved å kjøpe kontorutstyr over internett sparer bedriften tid, men også penger. Behovet for selgere ansikt til ansikt blir også mindre, ettersom du får all informasjon over nett uten salgspress.

Ta shoppingrunden fra kontorstolen

I dag trenger du ikke reise langt for å finne kontorutstyret du trenger. Fra din justerbare kontorstol kan du sikre deg akkurat det materialet du trenger, ved å handle på nett. Den tidligere shoppingturen utendørs kan gjennomføres ved noen tastetrykk og bli levert direkte innendørs til din bedrift. Det er gøy å være entreprenør når du personlig kan utføre dine kjøp uten å endre den innholdsrike arbeidsplanen. Utvalget i nettbutikkene oppdateres og forbedres kontinuerlig, og har du spesielle ønsker, er det bare å sjekke tilgjengeligheten på lageret. På den måten kan du også sørge for bedriftens julegaver, og du kan betale med faktura.

Kontorutstyr fra Kontorgigantenkontor-arbeide

Du kan finne rimelig kontorrekvisita fra Kontorgiganten på nett, og utvalget blir stadig oppdatert. Dermed kan du skaffe det rette utstyret til priser langt under hyllepris, slik at du har produktene du trenger for å lykkes med ditt entreprenørskap. En bra arbeidsplass fortjener kun det beste. Du finner et tilfredsstillende tilbud på utstyr til kontorpulten og til resten av lokalet – eller hvorfor ikke til firmafesten? Det er lett å organisere jobben med Kontorgigantens gode utvalg. Trenger du tusjer eller andre hjelpemidler, finner du også et rikt utvalg av skrivemateriell og smårekvisita til gode priser.

Du kan også bli bonuskunde og få prosenter på din neste investering til bedriften. Husk også å se etter om du trenger blekk og papir til laserskriveren. Når du trenger å skape mer orden i ditt kontorlandskap, finner du nøyaktig det du måtte trenge. Ta med deg en av de mange permene og arkiver kontorets dokumenter i arkivskapet. Det er lett å holde orden med Kontorgigantens brede utvalg.

God service

Hos alle kvalitative nettbutikker kan du også legge igjen en kommentar på produktet du valgte. Du kan også lese vurderinger fra andre kunder på produkter. Har du andre spørsmål, kan du gjerne ta en telefon, sende en mail eller snakke med kundeservice på «live-chat». Tiden du sparer på å benytte deg av internett, kan du bruke til å få arbeidsoppgavene raskere unna. Og om du ikke finner det du trenger i det ordinære utvalget, er det mulig å spørre om det kan skaffes.

Grønt kontorlandskap

I den voksende tekniske verdenen er det viktig å tenke både sikkerhet, miljø og komfort. Du kan også sørge for kontorets sikkerhet med Kontorgigantens verneutstyr og sykehusartikler. De ansatte fortjener selvfølgelig også en god fotstøtte gjennom kreative arbeidsdager.